Комп'ютерна Академія STEP IT - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Летимо в США! Триває набір на літній комп’ютерний табір у Сіетлі

Відкриваємо новий сезон захоплюючих подорожей у США! 13 днів у технологічному серці Сполучених Штатів – Сіетлі, де дітей чекає американський світ роботів, ігор, 3-D, дизайну та програмування!

 

Це унікальна можливість відвідати найвідоміші IT-компанії світу: Microsoft, Twitter, Amazon, Starbucks, Valve (творці Half-Life, Counter-Strike, Day of Defeat, Alien Swarm і Dota 2), Google.

У Сіетлі діти поринуть не тільки в світ IT, а й познайомляться з містом, відвідають відому набережну, піднімуться на вежу Space Needle, почерпнуть натхнення для нових знань на території Університету Вашингтона, відвідають Seattle Aquarium з гігантськими жителями та побачать технологічні розробки у Тихоокеанському науковому центрі. А на додаток – підтягнуть свою англійську і знайдуть нових друзів!

Тринадцять днів захоплюючих практичних занять, екскурсій у світові IT-гіганти, ігор та нових американських друзів – все це чекає ваших дітей в серці IT-світу! Подаруйте своїй дитині літо, повне незабутніх вражень!

Кількість місць у Літньому таборі в Сіетлі – обмежена.

У вартість табору входить:

проживання в затишному будинку харчування освітня програма екскурсії в IT-компанії культурна і розважальна програма супровід куратора групи та місцевого вожатого транспортні витрати у США страхування

Дати змін:

18.06 – 30.06 30.06 – 12.07 12.07 – 24.07 24.07 – 5.08 5.08 – 17.08 17.08 – 29.08
Замовити зворотній дзвінок
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі
ІТ-освіта
Стартував новий набір на навчання, встигни забронювати місце у групі
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності